El Consell Comarcal del Solsonès celebrà una sessió per impulsar la creació d’una marca de garantia per als productes locals de qualitat de la comarca

Foto

El Consell Comarcal del Solsonès vol impulsar, juntament amb els productors corresponents, la creació de la marca de garantia per als productes locals de qualitat del Solsonès, amb l’objectiu de diferenciar i valoritzar encara més aquesta producció de qua

El Consell Comarcal del Solsonès celebrà una sessió informativa i de valoració inicial el passat dijous 24 de novembre en una Sala Francesca de Llobera plena de gom a gom. La sessió va ser presentada pel conseller comarcal de Promoció Econòmica, Esteve Algué, tot seguit membres del Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya (CEDRICAT) realitzaren una explicació sobre quin és el procés dacompanyament per a la creació de la marca de garantia per als productes locals de qualitat del Solsonès.

A continuació, els representants de l’Entitat Col·laboradora de lAdministració (EICG) que certifica, entre altres, marques de garantia, explicaren quines són les implicacions del procés de certificació de la marca de garantia per als productes locals de qualitat del Solsonès. Els assistents, un cop finalitzada la sessió informativa reberen un qüestionari de valoració inicial per tal de definir quina era la seva opinió global de la iniciativa.

Si bé aquesta iniciativa és molt nova a la comarca, i els productors han d’estudiar i analitzar de quina manera els pot beneficiar apostar per aquesta diferenciació i creació de valor afegit al seu producte, són diversos els territoris on ja s’han desenvolupat iniciatives com aquesta, i la valoració dels productors és molt positiva.

És per això, que des del Consell Comarcal del Solsonès es vol impulsar, juntament amb els productors corresponents, la creació de la marca de garantia per als productes locals de qualitat del Solsonès, amb lobjectiu de diferenciar i valoritzar encara més aquesta producció de qualitat de la comarca.

Esta entrada fue publicada en Marca de Garantia. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s