El Consell Comarcal del Solsonès organitza una Jornada d’experiències de marques de garantía

Imagen 2

El divendres 10 de febrer se celebrà al Consell Comarcal del Solsonès la jornada d’experiències de territoris amb marques de garantia. En aquesta jornada, es donà a conèixer les experiències que s’estan desenvolupant al Ripollès, l’Empordà i la Val d’Aran, tot ells territoris on ja s’ha implementat una marca de garantia.

La jornada va comptar amb les aportacions de Rosa M. Auquer, tècnica del Consorci Ripollès Desenvolupament, i Miquel Casas, pastor d’ovelles de Sant Joan de les Abadesses, pel que fa a la marca de garantia Productes del Ripollès; de Cristina Madruga, tècnica del Conselh Generau de la Val d’Aran, i de Joaquim Piris, xarcuter-cansalader de la Tocineria Casasnovas de Vielha, pel que fa a la marca de garantia Productes dera Val d’Aran; i de Montse Nualart, tècnica del Consell Comarcal del Baix Empordà, pel que fa a la marca de garantia Productes de l’Empordà.

El recull de totes les experiències presentades va resultar molt profitoses i enriquidores per a tots els assistents a l’acte, en tant que aclariren els aspectes pràctics de la implementació d’una marca de garantia, des del punt de vista de les administracions que les promouen i dels productors que en prenen part. La jornada s’emmarca en el procés de creació d’una marca de garantia per als productes agroalimentaris locals de qualitat del Solsonès, acció que compta amb el finançament de la Diputació de Lleida i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i que es promou des del Consell Comarcal del Solsonès amb l’assessorament tècnic del CEDRICAT.

Esta entrada fue publicada en Marca de Garantia. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s