El Consell Comarcal presentarà l’estratègia de promoció dels productes de la marca de garantia Producte del Solsonès

L’objectiu del taller serà el de donar a conèixer l’estratègia de promoció, el conjunt d’accions de comunicació i publicitat de la marca de garantia, així com consensuar amb productors, els aspectes que definiran el funcionament de la marca de garantia i que quedaran recollits en un reglament

El proper dilluns 18 de febrer a la Sala Teatre del Consell Comarcal del Solsonès se celebrarà la presentació de les accions de promoció de la marca de garantia Productes del Solsonès.

Durant aquests darrers mesos s’ha estat treballant amb diferents productors de la comarca en la identificació i definició dels productes que es podrien acollir a la marca de garantia dels productes locals de qualitat del Solsonès, i actualment s’està executant el procés de redacció dels reglaments específics de cada categoria de productes.

Per tal de seguir avançant, el Consell Comarcal del Solsonès presentarà l’estratègia de promoció dels productes de la marca de garantia Producte del Solsonès, és a dir, el conjunt d’accions de comunicació i publicitat de la marca de garantia, de les quals es podran beneficiar els productors/es que s’acullin a la marca, en el moment que aquesta estigui registrada.

A més a més, des del Consell Comarcal del Solsonès es proposa participar en l’elaboració del reglament d’ús de la marca de garantia Producte del Solsonès, a través d’un taller participatiu dinamitzat pel Cedricat. L’objectiu d’aquest taller és el de comentar i consensuar amb productors/es, els aspectes que definiran el funcionament de la marca de garantia i que quedaran recollits en aquest reglament.

La presentació serà el proper dilluns 18 de febrer a la Sala Teatre del Consell Comarcal del Solsonès de 15 a 17 hores. Està previst que de 15:00 a 15:20 hores es realitzi la presentació de les accions de promoció de la marca de garantia Producte del Solsonès. A continuació i fins a les 16:30 hores es realitzarà el Taller per a l’elaboració i consens del reglament d’ús general de la marca de garantia Producte del Solsonès, i finalment de 16:30 a 17:00 hores es dedicarà a dubtes i preguntes.

Esta entrada fue publicada en Marca de Garantia. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s