Marca de Garantia

“Producte del Solsonès” és la marca que identifica i diferencia els productes agroalimentaris que s’elaboren a la comarca del Solsonès.

El Solsonès és una comarca amb una llarga tradició agrícola i ramadera, on l’activitat de transformació agroalimentària que s’ha anat desenvolupant i ampliant com a diversificació del sector primari. Així, a la comarca hi trobem una gran diversitat de productes que es caracteritzen per la seva qualitat i arrelament al territori.

Amb la voluntat de posar en valor el producte de proximitat i potenciar el teixit productiu agroalimentari de la comarca, el Consell Comarcal del Solsonès ha creat la marca de garantia Producte del Solsonès. Aquesta marca identifica i reconeix els productes agroalimentaris que s’elaboren al Solsonès, alhora que ofereix al consumidor la garantia certificada de l’origen i de la qualitat diferenciada.

La marca de garantia Producte del Solsonès compta amb un reglament d’ús i amb uns reglaments específics per a cadascun dels productes emparats sota la marca. Els productes que es troben actualment a la marca es poden anar ampliant amb d’altres de nous que s’hi vulguin acollir.

El Consell Comarcal del Solsonès posa la marca de garantia Producte del Solsonès a disposició de tots els productors/es que tinguin interès en fer ús de la marca i que  compleixin amb els requisits establerts en el Reglament d’ús i específic.

Tríptic

Proposta reglament d’ús DEF

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s